Bakre raden fr.v: Jim, Paul, Niklas, Henrik, Bengt, Robert
Mitten raden fr.v: Leo, Fredrik, Johan, Magnus, Andreas C
Främre raden fr.v: Olof, Sven-Roland, Jörgen, Andreas B

Fakta

Mästerskapet spelades vid Pirkkolas idrottscenter i Helsingfors, Finland den 26-27 februari 2005.

Guld och silver till Sverige i NM i undervattensrugby.
Nordiska Mästerskapen i Undervattensrugby 2005 spelades i helgen i Helsingfors i Finland. Sverige, Norge och Finland representerades av dam- och herrlag och mästerskapen avgjordes genom gruppspel med dubbelmöten och avslutande finaler. Första svenska matchen spelades av herrarna mot Finland, vilket efter en hård och mycket jämn match slutade med att Finland fick in ett mål i slutsekunderna. Damerna öppnade starkt mot finskorna och visade upp ett välstrukturerat anfallsspel, vilket resulterade i seger med hela 7 - 0.

Som avslutning på helgens två tävlingsdagar spelade damerna final mot Norge. Första halvleken var mycket jämn och i halvtid ledde norskorna knappt med 3 mål mot 2. Under andra halvlek lyckades Norge ta kommandot och vann tillslut med 7 - 2. Herrarnas final gick mellan Sverige och Finland, en match mellan två genom mästerskapen jämnstarka lag. Det blev en tuff match där cyklopen rök och Sverige visade på sin förmåga att vara bäst när det gäller. Slutresultatet blev 1 - 0 till de svenska herrarna.

Sverige representerades även på domarsidan av Kajsa Lindman och Manuel Tito de Morais.