Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Projekt 2024-2025

Under 2024 - 2025 kommer vi som förbund jobba med bland annat nedanstående 3 projekt.

 

Skolsamverkan innebär att ni som förening besöker skolor i ert närområdet och visar upp er idrott för eleverna. Målet är att få fler barn- och unga i rörelse för en bättre folkhälsa. Riktas mot målgruppen Förskoleklass upp till åk 9 (7-16 år). Projektet sker med ett nära samarbete med det RF/SISU-distrikt som ni i föreningen tillhör.

Målgruppen 65+ ger er som förening en möjlighet att uppmärksamma era äldre medlemmar samt locka till er nya medlemmar som är 65 år och äldre. Genom att anpassa verksamhet med aktiviteter som målgruppen uppskattar och klarar av tror vi att det här projektet kan bli en succé för många äldre som idag känner sig ensamma. Vi poängterar att det sociala är viktigt och det finns ett bidrag ni som förening kan söka pengar från för att satsa på målgruppen! Projektstöd IF - 2024 Inriktning +65 | Svenska Sportdykarförbundet (ssdf.se) Länk till annan webbplats.

Trygga idrotts- och föreningsmiljöer ska finnas i alla föreningar. Det är både RF:s och förbundets stora mål. Vi kommer ge er i föreningarna kunskap kring hur ni kan säkra upp era föreningar så det är en trygg miljö för alla att vistas i oavsett ålder eller kön. Här pratar vi Antidopingpolicy, tillgänglighet för alla målgrupper oavsett funktionsnedsättning eller rörelsehinder, utdrag från belastningsregister och mycket mer.

Klicka in er på det projekt ni vill läsa mer om och hör av er om ni har några frågor och funderingar!

SKOLSAMVERKAN, RÖRELSESATSNING I SKOLAN

MÅLGRUPPEN 65+

TRYGGA IDROTTS- OCH FÖRENINGSMILJÖER


Camilla Berglund

Utvecklingskonsulent

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala