Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Maria Melin - CMAS UWR Commission medlem

Maria Melin

Vem är jag?
Mitt namn är Maria Melin mer känd som Mia. Jag är en brandbekämpande dalkulla bosatt i Örebro med sambo. Uppväxt i en dyktokig familj som säkerligen har mycket att göra med mina val utav hobbys.
Jag har en lång historia med aktiviteter och sporter i vatten. Som simmare, fridykare (nordisk), fensimmare (utbildad fensimningsinstruktör), sportdykare (CMAS **/SSDF) , undervattensrugbyspelare, utbildad badvakt och vattenlivräddare/internutbildare inom räddningstjänsten har jag tillbringat många timmar i detta härliga element.

Min karriär som fensimmare varade i fem år. Jag han med flertalet SM-guld, SM-silver, SM-brons, NM-silver, NM-brons, världscup-Guld, svenska rekord och ett Nordiskt rekord. Det nordiska individuella rekordet var på sträckan 50 meter UV. Under vattnet trivs jag bäst och har därför fastnat i undervattensrugby sedan 2009.

För tillfället blir det mestadels undervattensrugby, då dykningen med få undantag sker utomlands nu för tiden. Jag spelar Div 1 med Nautic i Eskilstuna och med damerna LK Fighters (tidigare Lantiskossorna). Jag satsar även på landslaget och deltar på landslagslägren inför uttagningen till EM 2013. Alltså en hel del Undervattensrugby och resor i dess anda.

Mitt favorit citat är: "Pain is temporary, failure lasts forever"

Vad har jag gjort i kommittén?

PR-/sponsor ansvarig. Jag har även ansökt om olika stipendier, till förmån för utövare på alla nivåer.

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala