Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Stockholm prideparad!

RF har bjudit in alla anslutna förbund att delta i Pridefestivalen/prideparaden under RF:s flagga och det vore himla kul om vi kan få med ett gäng UV-rugbyfolk.

Paraden är den 5:e aug i Stockholm och börjar kl. 13.00. Therese Blennert, alla vår ”Tess” håller ihop UV-rugby gänget och även övriga SSDF:s folk som önskar gå med! Kontakta henne direkt om du vill gå med i detta gäng (tessi_87@hotmail.com)! Visa vilka vi är genom att ta på dig lagtröjan, landslagskläder, gå i full utstyrsel eller kanske i dina domarkläder! Ta med vatten då det tar några timmar att gå hela vägen! Om du inte får tag på Tess, eller spontant vill ansluta, så har RF startnummer 111 och återfinns någonstans längs med Norr Mälarstrand. Du hittar UV-rugbygänget där någonstans bland allt RF-folk 😊.

Från RF: Pride handlar om glädje och gemenskap. Tillsammans sprider vi energi och sätter Stockholms Prideparad i rörelse (på riktigt). Med våra olika idrotter, grenar, utrustning och lagfärger visar vi upp en sprakande mångfald av idrott. Vi är olika och vi är starka tillsammans. Vi menar allvar med att jobba för en bra idrott där alla är välkomna.

För ett antal år sedan gick Bromma Caviar från Stockholm med i tåget. Gänget bakom oss var ”Berliner bears” (tänk masker, handbojor och piska 😉). Toppen sköna killar! Nedan en bild från den paraden och vårt härliga gäng!

Pride
Pride 2023
Bromma Caviar Pride

Publicerad: 2023-08-02

Senast uppdaterad: 2023-08-05

Samarbetspartners

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala